Dani Martí, la llegenda de l'Olímpyc Floresta, penja les botes amb 49 anys

El jugador tanca la seva etapa al club de futbol sala per una lesió a l'esquena per desgast que no té solució


  • Comparteix:

Dani Martí, amb gairebé 50 anys i una trentena al primer equip de l'Olímpyc Floresta, es retira del futbol sala per culpa d'una lesió a l'esquena. Martí va arribar a l'entitat amb 19 anys i plega amb 49 després de jugar al primer equip ininterrompudament entre Segona Divisió B i Tercera. Cugat Mèdia s'ha endinsat en la seva trajectòria a través del seu primer entrenador i actual president de l'Olímpyc Floresta, Àngel Ruiz; l'expresident Joan Ramon Subirats; l'exjugador i excompany Jordi Reixach; i la seva dona, Mireia Giordano.

La lesió a l'esquena que l'aparta de la pràctica esportiva

Dani Martí ha decidit penjar les botes per una lesió a l'esquena que no té solució, tal com explica ell mateix: "Jugar amb dolor no és una bona manera de fer esport. Per jugar així més val deixar-ho".

Un jove de 19 anys procedent del futbol

Dani Martí va arribar de l'Olímpyc Floresta procedent del Junior Futbol Club. La seva adaptació va ser ben ràpida i destacava pel seu físic. "Era un noi introvertit, respectuós i amb moltes ganes de millorar", destaca el seu primer entrenador i actual president del club, Àngel Ruiz. "Sempre ha respectat a companys, àrbitres i rivals", destaca Ruiz.

Jordi Reixach, que va compartir vestidor amb Martí, recorda les bones estones passades fora de la pista i també "el seu físic portentós". "Li dèiem que portava bombones d'oxigen", bromeja Reixach.

El racisme també apareix a la vida de Dani Martí

Dani Martí sempre ha viscut amb naturalitat i bromejant amb tothom sobre el seu color de pell. "No sóc moreno, sóc negre", explica l'expresident Joan Ramon Subirats que deia sempre Martí. "Fa 30 anys el tema de racisme no estava tan estès i quan des de la graderia el van insultar, ell no va fer ni cas i ho va assumir amb naturalitat", relata Subirats.

Referent al club i a la família

Tothom coincideix en destacar que Dani Martí ja és una llegenda al club pel seu compromís, respecte i valors promoguts des de la seva figura com a jugador. Ni el fet de ser pare de tres fills -Iu, Max i Mel- l'ha fet apartar del futbol sala. Compaginava la família i l'esport. "És el millor exemple que poden tenir els meus fills. Quan tothom se n'anava a dormir, ell agafava la bossa, i a entrenar. Jo sempre li he donat suport; el vaig conèixer així", recorda la seva dona, Mireia Giordano.












Dani Martí

Jugar amb aquest dolor no és positiu. Per això haig de deixar la pràctica esportiva.

Mireia Giordano

És el millor model a seguir pels meus fills. Ell sempre ha tingut motivació per aprendre.

Joan Ramon Subirats

El racisme també va afectar al Dani. Sempre ho va tractar amb respecte.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.