La Penya Blaugrana reivindica els valors en una presentació dels equips plena d'estrelles

El president del Barça, Joan Laporta, ha aclaparat totes les mirades en la trobada


  • Comparteix:

La Penya Blaugrana Sant Cugat (PBSC) ha tret pit pel planter i pels valors que vol transmetre als futbolistes. 'Primer els estudis i després el futbol', han apuntat tant el president de l'entitat, Josep Maria Félez, com el president d'honor de l'escola de formació H8S Fútbol, Hristo Stòitxkov, durant la presentació dels equips, que ha tingut lloc aquest divendres a la ZEM Can Magí. El 370 jugadors dels 24 equips del club han desfilat per la gespa en una festa que ha tingut de plat fort el partit entre els amics d'Stòitxkov i els exjugadors de la Penya que la temporada 2003-2004 van ascendir a 3a Regional. Entre els integrants de l'equip de l'exdavanter búlgar hi ha hagut noms ben coneguts, com Javier Saviola, Sergi Barjuan i Pablo Zabaleta. Però l'estrella del conjunt ha estat, sense cap mena de dubte, el president del FC Barcelona, Joan Laporta, que s'ha donat un bany de masses només arribar a les instal·lacions.


Joan Laporta, amb Mireia Ingla, Anna Caula, Pere Soler i Francesc Carol

Joan Laporta, amb Mireia Ingla, Anna Caula, Pere Soler i Francesc Carol / Foto: Ajuntament de Sant Cugat


Amb aquesta trobada, la Penya ha donat per inaugurada la gespa artificial, que es va renovar l'estiu passat. Ara bé, el president de l'entitat, Josep Maria Félez, demana més millores a l'Ajuntament: "Queda la grada, la tribuna, els seients, els vestidors...", ha enumerat davant de les autoritats presents a la trobada. Una d'elles, l'alcaldessa, Mireia Ingla, que ha entomat el repte de seguir millorant les instal·lacions esportives de la ciutat.

Ingla ha lloat com el club transmet "aquells valors que són els més importants a la vida". En aquest sentit, el president honorífic de l'escola formativa de la Penya, Hristo Stòitxkov, ha reivindicat que "primer cal ser bon estudiant i bon amic", perquè això "es trasllada a cada entrenament".

En una trobada plena de felicitacions, també hi ha hagut espai per a les reivindicacions. Ha estat de la mà de la secretària general de l'Esport, Anna Caula: "Avui tenim aquí 370 il·lusions masculines; president, potser ja toca que totes aquelles nenes que vulguin puguin jugar a futbol perquè a l'esport i cabem totes", ha reivindicat.

Futbolistes de la Penya Blaugrana Sant Cugat durant la presentació dels equips

Futbolistes de la Penya Blaugrana Sant Cugat durant la presentació dels equips / Foto: Ajuntament de Sant Cugat






Hristo Stòitxkov

Sempre dic que primer l'escola i després el futbol. Primer s'ha de ser bon estudiant i bon amic. Des d'aquí ho traslladareu a cada entrenament.

Anna Caula

Avui tenim aquí 360 il·lusions masculines. President, potser ja toca que les nenes que vulguin jugar a futbol ho puguin fer. Hi cabem totes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.