La família de l'Olimpyc Floresta es retroba a Can Llobet

El club ha presentat aquest divendres els equips de la temporada, un acte que no feia des d'abans de la pandèmia


  • Comparteix:

El parquet de Can Llobet ha acollit aquest divendres una veritable festa de retrobament. Des d'abans de l'esclat de la pandèmia, l'Olimpyc Floresta no havia reunit tots els seus equips i les famílies. Ha estat una trobada especial, on els 170 jugadors de l'entitat, de 14 equips diferents, han rebut l'aplaudiment d'un pavelló fidel als colors del conjunt florestà.

El president de l'Olimpyc, Àngel Ruiz, ha celebrat el retrobament i, també, el moment en què es troba l'entitat: "S'està treballant molt des de la base, el primer equip funciona bé, el sènior femení aguanta i estem ampliant la colla". Un bon estat de forma que arriba després d'uns anys "complicats", dels quals el club ja passa pàgina.

Futbol sala per a tothom

Una de les novetats de la temporada és el programa de beques Som-Equip, una iniciativa de l'Olimpyc amb la col·laboració de l'Ajuntament i la Diputació per garantir que qualsevol jove en situació de vulnerabilitat econòmica pugui formar part dels equips.


Àngel Ruiz

Estem en un bon moment: s'està treballant molt des de la base, el primer equip funciona bé, el sènior femení aguanta i ampliem la colla. Després d'uns anys complicats, estem prou bé.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.