Josep Maria Félez, reelegit com a president de la Penya Blaugrana Sant Cugat

El màxim mandatari afrontarà el seu sisè mandat en ser l'únic candidat que s'ha presentat al càrrec


  • Comparteix:

Josep Maria Félez, el senyor del mig, reelegit com a nou president de la Penya Blaugrana Sant Cugat / Foto: Penya Blaugrana Sant Cugat

Josep Maria Félez, el senyor del mig, reelegit com a nou president de la Penya Blaugrana Sant Cugat / Foto: Penya Blaugrana Sant Cugat

Josep Maria Félez ha estat reelegit com a president de la Penya Blaugrana Sant Cugat per els propers quatre anys. Félez afrontarà el seu sisè mandat al capdavant de l'entitat en ser l'únic candidat que s'ha presentat al càrrec i ja suma 22 anys a l'entitat. Durant l'assemblea, el president va expressar que actualment les relacions amb el Barça no són bones, que no tenen en compte a les penyes i que 'per ells simplement som uns socis més'. Amb les entitats esportives del municipi tampoc mantenen una bona relació, com és el cas amb el Sant Cugat FC i el Junior. Amb les institucions de la ciutat sí que ho fan, sobretot amb l'Ajuntament i la Federació Catalana de Futbol.

Durant els parlaments ha explicat els objectius d'aquest any i ha valorat molt positivament la temporada 2022-2023. Félez creu que la pandèmia ha impedit que l'objectiu de 1.300 socis s'hagi pogut complir, però que espera que l'any 2027 sigui possible assolir aquesta xifra per a l'entitat. D'altra banda, ha lamentat que no hi hagi cap candidat que s'hagi presentat i ha expressat que aquest serà el seu últim mandat, ja que "es necessita sang nova, gent jove i que aporti coses noves a l'entitat".

A l'acte també es va fer un balanç de la temporada 2022-2023, de l'exercici econòmic de la temporada anterior que la penya va acabar amb un superàvit de 8.050 euros, es van aprovar l'estat de comptes de l'any anterior, i el pressupost per la temporada vinent que serà de 55.000 euros. S'han presentat les diferents millores a les instal·lacions a l'espai social de la penya, la intenció de comprar una televisió millor per poder veure els partits en millors condicions i ha finalitzat l'acte amb les activitats que es duran a terme durant aquest any en una assemblea que van assistir 30 persones.




Josep Maria Felez

Es necessita sang nova, gent jove i que aporti coses noves a l'entitat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.