El SantCu s'acomiada del somni de la Superlliga Catalana

Els santcugatencs han perdut (1-2) contra el Sabadell B i diuen adéu així a la possibilitat de jugar a la nova categoria


  • Comparteix:

El primer equip masculí del SantCu diu adéu a disputar la Superlliga Catalana. Els vermell-i-negres han caigut (1-2) davant el filial del CE Sabadell en la 28a jornada del grup 2 de Primera Catalana. Amb aquesta tercera derrota consecutiva, els d'Oriol Alcàzar estan fora de la lluita per accedir a la nova competició que comença la temporada que ve, per tant, els santcugatencs continuaran a Primera Catalana. La setmana vinent, els santcugatencs visitaran el camp del Martinenc, partit corresponent a la penúltima jornada i on els vermell-i-negres no es jugaran res.

Partit molt intens el disputat al ZEM Jaume Tubau on els primers minuts han quedat marcats per la pluja. Tot i això, el SantCu ha sortit buscant el gol i en el minut 11, Carlos Seron no ha estat capaç d'aprofitar un mà a mà amb el porter arlequinat. Un minut després, en un gran contraatac, José Enrique ha obert la llauna situant el 0-1 al marcador. Al llarg de la primera meitat, els santcugatencs han disputat de diverses ocasions, però que no han pogut transformar.

A la represa, al cap de 5 minuts, l'exjugador del SantCu, Xavier Laborde, ha anotat el segon gol per als arlequinats. Erick Salguero i Ferran Roca han enviat la pilota al pal en dues ocasions que podrien haver estat claus per cercar la remuntada local. Al minut 83, Manel Montoya ha anotat el gol de l'honor per al SantCu. En els darrers minuts, els vermell-i-negres han intentat buscar l'empat, però no ha estat possible i el matx ha finalitzat amb victòria per al Sabadell B.






  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.