Un entrenador del Junior salta a la gespa del camp de l'Espanyol en el derbi davant del Barça i tomba una càmera de televisió

El president del Junior explica a Cugat Mèdia que estan estudiant els fets comesos per Yago Darnell, entrenador de dos equips de futbol de la base


  • Comparteix:

Yago Darnell, entrenador del Junior / Foto: Junior FC

Yago Darnell, entrenador del Junior / Foto: Junior FC

Un entrenador de la secció de futbol del Junior, Yago Darnell, és una de les persones que van saltar al terreny de joc del RCDE Stadium un cop va acabar el partit entre l'Espanyol i el Barça d'aquest diumenge, en el moment que l'equip blaugrana estava celebrant sobre la gespa el títol de Lliga. A més, va tombar una càmera de televisió, i la resta de càmeres van captar la seva imatge. Darnell és entrenador de l'aleví A i del cadet A, i també és coordinador de futbol 7 del club santcugatenc. El president del Junior, Marcos Hoffman, ha explicat a Cugat Mèdia que 'estem avaluant els fets per prendre una decisió'.

Yago Darnell anava a les llistes del PP de Sant Joan Despí com a número 9 a les eleccions del 28 de maig. Segonts explica TV3, Darnell ha renunciat a la candidatura, tal com li havien demanat en conèixer els fets de l'RCDE Stadium. Remarquen, a més, que no és militant del partit, sinó que forma part de la llista com a independent.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.