El Santcu té la permanència a tocar


  • Comparteix:

El Sant Cugat Esport s'imposa al Martinenc per 0 gols a 2 i dóna un pas de gegant de cara a la salvació. Nando a la primera meitat i Alvaro a les acaballes del matx certifiquen una còmode victòria que serveix perquè els barcelonins siguin nou equip de Primera Territorial.

Durant tota la setmana, l'entrenador del Sant Cugat Esport ha conscienciat als seus jugadors de la importància de guanyar el matx d'aquesta jornada. A falta de tres partits per acabar la lliga, els santcugatencs han ofert una bona imatge. Gols psicòlogics en minuts claus -Nando al 35 i Àlvaro al 88- han deixat un rival tocat que se n'ha anat de cap a la Primera Territorial. A més a més, els de Jordi Muñoz continuen amb la seva bona ratxa en defensa: no han rebut cap gol des de fa sis jornades. Aquests números deixen la permanència a tocar.
Del matx d'aquesta jornada al Guinardó es pot destacar la serietat i concentració de tot l'equip i la implicació de cadascun dels jugadors. La primera part ha estat de color vermell-i-negre i així s'ha certificat amb el 0 a 1 de Nando.
Mitja part i la victòria més a prop. Tot i així, en alguns moments del partit el Martinenc ha tingut algunes ocasions, però la defensa santcugatenca ha tornat a ser una muralla difícil de trencar. A les acaballes del matx, Àlvaro marcava el 0 a 2 que donava molta tranquilitat i enviava als barcelonins a la Primera Territorial. El defensa santcugatenc, Ilzarbe, destaca la mentalitat del seu conjunt durant tot el matx.

Ilzarbe

Hem estat molt mentalitzats del triomf en tot moment




Una de les conclusions que es poden extreure és que el Santcu té la permanència més a prop. La confiança que té l'equip és clau segons ilzarbe.

Ilzarbe

L'equip té molta confiança i això es nota després de sis jornades sense encaixar cap gol


Després d'aquesta jornada, els santcugatencs són onzens amb 39 punts, quatre més que el Mollet que es troba en zona de descens. El proper matx els santcugatencs rebran al Vic, conjunt que lluita per la segona plaça que dóna dret a jugar la promoció d'ascens. El matx, atenció, es juga dissabte a dos quarts d'una del migdia i es podrà veure per les càmeres del Canal 33 en directe.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.