FUTBOL: El SCE necessita endur-se els tres punts davant el Mollet per encarrilar la permanència


  • Comparteix:

Després de l'empat a tres de la setmana passada al camp del Martorell, el Sant Cugat Esport rep aquesta jornada el Mollet. Els de Jordi Muñoz se situen onzens a la general i estan a només tres punts del descens. El Mollet és sisè i suma catorze punts més que els locals. Els santcugatencs Martín i Boria continuen lesionats.


El Sant Cugat Esport va sumar la setmana passada un punt important al camp del Martorell, tenint en compte la situació en què es troba. Només queden quatre jornades per finalitzar la lliga i els homes de Jordi Muñoz tenen el descens a tres punts.
El tècnic santcugatenc comenta que puntuar fora de casa sempre és important, sobretot tenint en compte que els vermell-i-negres van començar perdent per 3 a 1.

Jordi Muñoz

Sempre que sortim a jugar a fora és important puntuar. Després de veure com va començar el partit, el resultat no està malament.


Aquesta jornada els santcugatencs reben el Mollet, un rival que suma catorze punts més que el Sant Cugat i és sisè a la general. Tot i així, els del Vallès Oriental vénen de caure la darrera jornada davant el penúltim classificat, l'Olot, per un gol a zero.
Muñoz reconeix que el Mollet no els posarà les coses fàcils, però recorda que ells també s'hi juguen molt.

Jordi Muñoz

El Mollet no ens posarà les coses fàcils, però nosaltres també ens hi juguem molt i a casa no podem fallar. Guanyant els dos partits que juguem a casa estem salvats.


Diumenge a les dotze del migdia Sant Cugat Esport - Mollet al camp municipal de Coll Favà.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.