FUTBOL: El Júnior disputa la promoció d'ascens a primera regional davant el Mercat Nou de Sants


  • Comparteix:

El Júnior disputarà la promoció d'ascens a primera regional davant el Mercat Nou de Sants. Els de Manuel Manchón jugaran el partit d'anada aquest dissabte a camp barceloní. Els santcugatencs han finalitzat com a segons del seu grup. De la seva banda, La Farga està pendent de que algun equip català de tercera divisió pugi a segona B per concretar la permanència. La Penya Blaugrana Sant Cugat i el Mirasol han baixat a tercera regional.

Aconseguir l'ascens directe era una fita complicada per Júnior, ja que no depenia d'ells mateixos. El conjunt entrenat per Manuel Manchón va complir la seva part i va derrotar el Can Rull a domicili per 0 a 2. El primer classificat, el Barberà, va guanyar per 2 a 0 al Cerdanyola i es va proclamara campió de lliga.
Els blau-i-negres han finalitzat la lliga en segona posició, i encara tindran l'última oportunitat per pujar de categoria a la promoció d'ascens.
El tècnic del Júnior, Manuel Manchón, assegura que ells han fet tot el que han pogut, i que ara han d'anar a per totes a la promoció.

Manuel Manchón

Nosotros ganamos pero ellos tambié ganaron y tenemos que jugar la promoción. No ha podido ser el primer premio, pues vamos a buscar el segundo.


De la seva banda, La Farga va guanyar al camp de la Penya Blaugrana Sant Cugat per 3 a 4. Els de David Vilajoana tenen el descens assegurat i el conjunt dirigit per Antoni Barrachina està pendent de que un equip català de tercera divisió pugi a segona B per concretar la permanència.
L'entrenador de La Farga, Antoni Barrachina, comenta com es va desenvolupar el partit.

Antoni Barrachina

Vam començar guanyant per 3 a 0, però ens vam relaxar i ens van empatar el partit. Quan només faltaven cinc minuts vam poder marcar el 4 a 3.


L'altre conjunt local, el Mirasol, ja té el descens consumat després de caure davant del Santa Perpètua per 2 a 4.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.