FUTBOL: El Júnior comença la promoció d'ascens a la Primera Regional


  • Comparteix:

El Júnior disputa el partit d'anada de la promoció d'ascens a la Primera Regional de futbol al camp del Mercat Nou, segon classificat del grup desè. Els blau-i-negres, que també s'han classificat segons del seu grup, arriben a aquest matx en un molt bon moment de forma i conscients de la seva gran oportunitat per pujar de categoria.

El conjunt entrenat per Manel Manchón té una oportunitat immillorable per a fer història. L'equip ha acabat segon en la fase regular del campionat de lliga i s'ha guanyat el dret a disputar el play-off d'ascens a Primera regional.

El rival dels santcugatencs és el Mercat Nou Magòria de Sants, que jugarà com a local en el primer partit que es disputarà aquest dissabte. El conjunt barceloní ha sumat sis punts més que el Júnior a la lliga.
El davanter centre del Júnior, Edu Fernández, diu que no coneixen molta cosa d'aquest equip, però saben que toca molt la pilota i són ofensius.

Edu Fernández

Sabem que és un equip molt ofensiu i que toca bé la pilota.


El partit es jugarà aquesta tarda a dos quarts de cinc de la tarda al camp del Mercat Nou.
L'altre partit es disputarà el dissabte dia 11 a les instal·lacions del Júnior. El guanyador d'aquesta promoció ascendirà a Primera regional.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.