FUTBOL: El Júnior ja és equip de Primera Regional


  • Comparteix:

El Júnior aconsegueix l'ascens a la Primera Regional de futbol després de guanyar el segon partit de la promoció per 2 gols 1 al Mercat Nou. Els blau-i-negres comencen perdent, però remunten el matx a força de coratge. Aquest ha estat l'adéu del primer equip de l'entrenador Manel Manchón i del capità Hans Shonhoffer.

L'afició del Júnior va poder veure com es complia un somni molt merescut. Potser, la paraula somni sona molt fort, però la veritat que després de molts anys de treball el fet de pujar a Primera Regional és una fita històrica pel club. La direcció tècnica tenia previst que en qüestió de 10 anys el Júnior estaria a la categoria de Primera Regional i que el primer, segon equip i les categories inferiors tinguessin una molt bona situació per a un progrés de futur. Doncs bé, tot això s'ha aconseguit en només 4 anys, la paraula somni és l'adient.

El treball ha tingut recompensa i el millor de tot és que ha estat amb un equip que no passa, com a mitjana d'edat, dels 25 anys. Aquest fet marca la bona base dels jugadors que pugen i sobretot la serietat i la il·lusió amb que s'estan fent les coses.

Però per arribar a cantar campions, el Júnior en el segon partit de la promoció d'ascens va haver de patir. No va ser el Júnior de la temporada, ja que mai va dominar el mig del camp, potser perquè el capità Hans estava tocat. L'equip de Manel Manchón, que per cert acaba la seva etapa com a entrenador al primer equip, sense pilota no es perillós i això es va veure en el partit. Només 7 xuts a porteria pels 16 del Mercat Nou. Amb el 0 a 1 el Júnior es va defensar molt bé però la sort també va estar de part del conjunt blau-i-negre, ja que el rival va fallar dues ocasions de gol molt clares que haguessin deixat l'eliminatòria molt coll amunt amb un 0 a 2.
Tot seguit una jugada de contracop i gol de Pepo, dels millors del matx conjuntament amb el porter Poli. L'encert en una falta directa posaria el definitiu 2 a 1 al marcador i l'ascens aconseguit.
El capità del Júnior, Hans Shonhoffer, diu que ha estat un ascens merescut i parla del matx.

Hans Shonhoffer

Aquest ha estat un ascens molt merescut.


El partit del dissabte va ser l'últim com a jugador del capità Hans i de l'entrenador Manel Manchón. Els dos continuaran vinculats al club blau-i-negre, encara que no tant al primer equip. Hans diu que va ser un final molt feliç.

Hans Shonhoffer

Aquest ha estat el guió que haguéssim escrit.


Ara, després d'aquest ascens a Primera Regional, toca descansar i pensar en la propera temporada on es preveu que el nou entrenador sigui el fins ara míster de l'equip juvenil A del Júnior, Isidre Madir.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.