Un català s'imposa en la primera edició de l'internacional de futbol botons


  • Comparteix:

El barceloní Alan Jaumandreu es proclama campió del primer torneig Internacional de futbol botons, disputat el cap de setmana a Mercantic. El jugador del PB Villaverde s'imposa en la final per 3 gols 0 a un altre català, Manel Rabanal del Tocornal. L'alcalde de Sant Cugat, fa la sacada d'honor i presencia la final acompanyat dels regidors Jordi Puigneró i Xavier Cortés.

Més d'una trentena de persones han presenciat aquest matí, amb molt d'interés, la final d'aquest joc que ha tingut com a protagonistes dos catalans. Tot i que tots dos rivals es coneixien, el partit ha estat clarament dominat pel més jove, l'Alan Jaumandreu, que ha aconseguit introduir el botó en tres ocasions a la porteria contraria.

Previament a l'inic de la final, l'alcalde de Sant Cugat, Lluís Recoder, ha fet la sacada d'honor; després l'ha seguit amb molta atenció, assessorat pel president de la Federació Catalana de futbol botons Anselm Lamota i acompanyat també pel director de Mercantic Josep Maria Camp. Recoder s'ha mostrat sorprés per l'organització del campionat i la trascendència d'un joc com aquest.

Lluís Recoder

M'ha sorprés l'organització que comporta un campionat així amb participants de Brasil, València... i molts de catalans.



En acabar s'ha fet el llliurament dels trofeus, presidit per l'alcalde de la ciutat. Un dels premis ha servit per reconeixer el millor equip estranger, que ha anat a mans de l'equip del Brasil. El campió i el sotscampió han rebut el trofeu de mans de l'alcalde.
Tots els participants han rebut el diploma solidari de les Penyes del Barça, una caixa botons dissenyada especialment pel torneig i el llibre de Sant CUgat.



  • Comparteix:

COMENTARIS

res mes que aclarir que el tal sr ansekm lamota no es el president de la federacio catalana en tot cas pot ser-ho d'una associacio catalana

tal com raja. Enviat el 3/jun/09


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.