El Júnior ha de guanyar per sortir de la zona de descens


  • Comparteix:

El Júnior rep aquest diumenge a l'Esparraguera com a cuer del grup de la Primera Territorial. Els blau-i-negres porten quatre jornades consecutives sense guanyar. Els visitants també es troben a la part baixa i sumen un punt més que els homes de German Morales.

Després d'un bon inici de lliga amb un triomf i un empat, els de Germán Morales han encadenat una ratxa de quatre jornades consecutives sense guanyar. Dels darrers 12 punts en joc, els santcugatencs només n'han sumat un i fa precisament un mes davant el Sant Idelfons. Tenint en compte tots aquests condicionants, els de Germán Morales estan obligats a guanyar per sortir del darrer lloc de la classificació i de pas pujar la moral de l'equip. El tècnic santcugatenc, Germán Morales, comenta la ratxa negativa de l'equip i espera que amb un triomf se superin aquests mals resultats.

German Morales

Hem de trencar la ratxa negativa de resultats


L'Esparreguera com el Júnior, és un dels equips que acaba de pujar de categoria. Morales comenta que els del Baix Llobregat són un dels rivals directes per la permanència.

German Morales

L'Esparraguera és un dels rivals directes a la lluita per la permanència


L'únic dubte del tècnic santcugatenc és el davanter Pol. El partit entre el Júnior i l'Esparraguera donarà inici diumenge a les dotze del migdia a camp santcugatenc



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.