Àlex Barberà anuncia la seva retirada com a president


  • Comparteix:

Àlex Barberà, actual president del Sant Cugat Esport, anunciarà divendres a l'assemblea general de socis que deixa el càrrec. Barberà que porta des de l'any 1971 vinculat al club ha exercit la funció de president aquests últims quatre anys i continuarà al club com a soci.

Trenta-cinc anys són els que Àlex Barberà porta vinculat al Sant Cugat Esport. En aquests últims quatre anys Barberà ha assumit la presidència del club, però ara calen canvis tal com explica el mateix president.

Àlex Barberà

Arriba un moment que aquestes coses fatiguen. Ara el club necessita gent nova que segueixi portant al Sant Cugat Esport amb il·lusió.


Barberà anunciarà la seva retirada aquest divendres a l'Assemblea general de socis que tindrà lloc a la Casa de Cultura a partir de les 20.00 del vespre. S'espera que a partir de llavors s'obri un periode d'eleccions per tal d'escollir el proper president que estarà al capdavant de l'entitat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.