El Sant Cugat Esport es vol acomidar de l'afició amb un triomf


  • Comparteix:

El Sant Cugat Esport rep al Montcada a la penúltima jornada de lliga a la Regional Preferent. Els de Jordi Muñoz volen acomiadar-se de l'afició amb triomf en una temporada on ja han aconseguit la permanència. Tots dos equips ocupen posicions de mitja taula, tot i que el Montcada partia com un dels favorits del grup i al final ha quedat molt lluny dels llocs de privilegi.

Un cop assegurada la permanència, l'equip santcugatenc afronta els dos últims partits de Lliga amb el propòsit d'escalar posicions a la classificació. Aquesta cap de setmana l'equip de Jordi Muñoz, que és dotzè amb 42 punts, rep la visita del Montcada en l'últim partit de l'equip com a local. El porter de l'equip, Gerard Gallejones, explica que han d'intentar oferir la victòria a l'afició.

Gerard Gallejones

Ens volem acomiadar de l'afició amb un triomf, i més després d'un any on ens ha costat molt guanyar a casa.


Tot i això, el Montcada serà un rival perillós. El conjunt visitant era, per jugadors i pressupost, un dels favorits a aconseguir l'ascens, però un mal inici de temporada el va condemnar a les últimes posicions. Ara mateix, i després d'una millora en el seu joc, ocupa el sisè lloc, amb 50 punts. Gallejones destaca que per aquests dos últims partits l'equip a de sortir a gaudir ja que no tenen cap mena de pressió.

Gerard Gallejones

Suposo que el míster farà jugar els que han tingut menys minuts. No tenim cap pressió i hem de sortir a gaudir del futbol.


El partit es disputarà diumenge a les 12 hores a Coll Favà.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.