Patint per guanyar


  • Comparteix:

El Sant Cugat Esport suma 3 punts importants en guanyar per 1 gol a 2 al camp del Berga. Els de Joan Esteva han hagut de treballar molt per aconseguir la victòria.

Els de Joan Esteva visitaven aquest diumenge per la tarda al Berga, quinzè classificat. Tot i que a priori semblava un partit no massa complicat pels santcugatencs les coses no han estat així. I és que un Berga molt necessitat de punts ha sortit al terreny de joc a pels tres punts.

Només quatre minuts després de començar el matx el vermell-i-negre, Jorge, marcava el 0 a 1. Tot i l'avantatge però, els de Joan Esteva no han jugat la primera part amb molta comoditat.

A la represa, el Berga ha apretat molt, fins que de penal ha aconseguit empatar el marcador a 1. Resultat que no duraria massa i és que pocs minuts després el santcugatenc Alberto patia un penal que César acabava transformant en el gol de la victòria.

El tècnic santcugatenc, Joan Esteva, destaca la importància de sumar punts i acostar-se a la part alta de la taula.

Joan Esteva

Hem de sumar partit a partit. Lluitarem per arribar amb opcions al final de la lliga


Amb el resultat d'aquesta jornada el Sant Cugat Esport se situa vuitè amb 34 punts, a vuit dels dos colíders, Olesa i Granollers.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.