Jaume Guixà vol ser 'el president de tots els barcelonistes'


  • Comparteix:

El President de la Penya Mil·leni de Sant Cugat, Jaume Guixà, anuncia la seva pre-candidatura a les eleccions del Barça que se celebraran el 3 de setembre. Guixà critica la gestió del fins ara president del club, Joan Laporta, i promet un club més transparent i democràtic. El santcugatenc ha d'aconseguir, en només 15 dies, 1.804 firmes de socis del Barça per ser proclamat oficialment candidat.

El santcugatenc va donar a conèixer el passat dissabte la seva proposta en un hotel del barri de l'Eixample de Barcelona. Sota el lema, "Un Barça millor, és possible", Guixà va prometre un club més transparent, democràtic i participatiu. El pre-candidat vol unir el barcelonsme.

Jaume Guixà

Vull ser el president de tots. Em faria molta il·lusió ser el primer president de penya que es converteix en mandatari del club.


Guixà va mostrar el seu desacord amb la data de les eleccions i va centrar gran part del seu discurs a criticar durament la gestió de Joan Laporta. Pel pre-candidat, el fins ara president del Barça ha comès massa errors en el seu mandat.

Jaume Guixà

Considero que el president del Barça ha de donar exemple a socis i aficionats, i Laporta no ho ha fet.


A més a més, el santcugatenc va parlar també de l'àmbit esportiu. Guixà creu que ara per ara el primer equip és immillorable però que això és gràcies a l'aportació de l'ex-vicepresident Sandro Rossell.


Jaume Guixà

Des de fa un any no existeix un projecte esportiu consistent, des de la marxa de Sandro Rossell.


A partir d'ara comença una dura lluita de Guixà contra el temps per presentar abans del dia 21 d'agost les 1.804 firmes necessàries per ser proclamat candidat. Per cert, que el santcugatenc ha descartat rotundament fusionar-se amb cap altra pre-candidatura.

Aquest matí Guixà i els seus col·laboradors han passat per les oficines del club per sol·licitar formalment les 3.600 paperetes que l'entitat facilita per recollir firmes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.