El Sant Cugat inicia amb desfeta la lliga a Gironella


  • Comparteix:

El Sant Cugat Esport cau derrotat al camp del Gironella per 2 a 1 en un matx amb poc joc per part dels dos equips. El primer temps acaba amb empat a zero, però a la rerpresa els de Jordi Muñoz reben dos gols que els impedeixen puntuar. El gol de Jorge al final del matx només serveix per posar emoció als últims instants de partit.

Igual que la temporada passada, el Sant Cugat Esport ha iniciat la lliga amb desfeta. Aquest cop ha estat al camp d'un dels nouvinguts a la categoria, el Gironella. Un matx típic d'inici de temporada amb molt respecte per part dels dos conjunts i on la primera part ha estat per oblidar sense cap ocasió de gol per cap dels dos conjunts. A la represa, les coses han canviat i molt, ja que els locals han marcat el primer gol en una jugada molt protestada pels santcugatencs ja que el jugador local s'ha emporat la pilota amb la mà. A partir d'aquest instant, empenta del Gironella que aconseguia el segon gol de falta al minut 75. A les acaballes del matx, Jorge establia el 2 a1 definitiu i en el minut 90, els de Sant Cugat es quedaven amb 10 jugador per l'expulisó d'Ivàn Gallardo per doble tarjeta groga.

Els de Jordi Muñoz han tornat de Gironella sense sumar cap punt. Cal destacar que Ilzarbe, Javi Gonzàlez i Àlvaro no han pogut jugar per lesió. La propera jornada de lliga el Llagostera visitarà al Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.