La gespa artificial de Can Magí més a prop


  • Comparteix:

L'Ajuntament ha rebut una subvenció de prop de 68.000€ per part de la Secretaria General de l'Esport per a la implantació de gespa artificial al camp de futbol de Can Magí. El pressupost total d'aquesta inversió, segons l'Ajuntament, és de 509.000€.

La Secretaria General de l'Esport ja ha fet pública les subvencions que otorga als Ajuntaments de Catalunya perquè puguin implantar gespa artificial als camps de futbol. L'Ajuntament de Sant Cugat ha estat un dels beneficiats amb 67.600€. Aquesta quantitat econòmica només servirà per cubrir part del pressupost estimat pel consistori santcugatenc en uns 509.000€. Marià Bordas, cap de la secció tècnica d'equipaments esportius de la Secretaria General de l'Esport, explica quines partides s'han subvencionat.

Marià Bordas

El rec i la gespa artificial eren els elements que es subvencionaven


Haurem d'estar atents als propers dies per saber com l'Ajuntament reunirà la resta de la partida pressupostària per implantar gespa artificial a Can Magí.
Un altre dels temes destacats del dia és que el rocòdrom del Club Muntanyenc Sant Cugat ha rebut una subvenció de 56.000€ per part de la Secretaria General de l'Esport. Recordem que la inversió d'aquesta instal.lació és de 172.000€. Escoltem Marià Bordas.

Marià Bordas

El rocòdrom és uan instal.lació necessària per Sant Cugat


Subvencions que sempre són ben rebudes pels consistoris de cara a tirar cap endavant nous projectes a la nostra ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.