El SCE vol recuperar a fora els punts perduts a casa


  • Comparteix:

El Sant Cugat Esport visita el camp del Vilassar de Dalt. Els vermell-i-negres es troben a la zona baixa de la classificació amb només una victòria, l'aconseguida al camp del Tossa, i s'enfronten a un rival que és quart i només ha perdut un partit dels 6 disputats.

Complicada visita la del Sant Cugat Esport al camp del Vilassar de Dalt. Tot i això, els de Jordi Muñoz han demostrat que són un equip més perillós quan juga fora de Coll Favà. De moment, l'única victòria de la temporada va arribar al camp del Tossa. El jugador santcugatenc, Jordi Bòria, explica que de moment se senten més còmodes fora de casa però que el malefici a Coll Favà no es pot allargar més.

Jordi Bòria

Sembla que juguem millor fora que casa


El rival d'aquesta setmana és un dels favorits per lluitar per l'ascens. Un rival que ve d'empatar al camp del Vilassanès en el derbi del Maresme i que suma 11 punts, a 4 del líder, el Bellavista Milan.

El Vilassar de Dalt- Sant Cugat Esport es disputarà diumenge a les 12 del migdia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.