El Sant Cugat continua sense guanyar a casa


  • Comparteix:

El Sant Cugat Esport cau derrotat per 1 a 3 davant el líder del grup, el Bellavista. Els santcugatencs ofereixen una bona imatge, però en el darrer quart d'hora acaben cedint els 3 punts. Els de Jordi Muñoz encara no saben el que és guanyar com a locals.

El Sant Cugat Esport continua sense saber el que és guanyar com a local després de 4 partits a Coll Favà. Aquesta jornada els santcugatencs tenien el difícil repte de derrotar al líder del grup, el Bellavista. La primera part ha estat bastant entretinguda i en el minut 34 els visitants establien el 0 a 1. Ràpidament els santcugatencs han empatat mitjançant Bòria. Tots dos gols han arribat de còrner.

La veritat és que els de Jordi Muñoz han fet un partit molt complet fins al darrer quart d'hora quan els visitants han demostrat la seva condició de líder. Un penal innocent comès per Barco ha permès al jugador visitant Albert aprofitar el rebuig del porter Gerard per col.locar l' 1 a 2. Els vermell-i-negres s'han volcat en atac i en el darrer minut de joc el Bellavista posava l'1 a 3 final.

Després d'aquesta jornada, el Sant Cugat Esport ocupa la 14ena posició amb 7 punts i el que és pitjor encar no coneix la victòria com a local a Coll Favà. El jugador vermell-i-negre Javi González deixa clar que l'única manera de sortir de la part baixa de la classificació és fent autocrítica i treballant als entrenaments.

Javi González

Sortirem d'aquesta situació crítica amb treball i pensant que els errors són nostres i no producte de la mala sort.


González no creu necessari que arribin reforços per aixecar la situació. Pel jugador, l'equip està acusant les continues baixes per lesió dels seus jugadors.

Javi González

Portem 8 jornades i ni una sola hem pogut entrenar amb tota la plantilla al complet.


La propera jornada els santcugatencs visiten el camp del San Cristòfol de Terrassa, segon classificat, amb 17 punts.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.