Un Santcu en descens busca la primera victòria a casa


  • Comparteix:

El Sant Cugat Esport rep el Parets a la dotzena jornada de lliga amb l'objectiu d'aconseguir la primera victòria de la temporada a casa. Els homes de Jordi Muñoz es troben en zona de descens i necessiten un triomf per sortir dels llocs perilliosos de la classificació.

Tot i que ja es compleix un terç´de la temporada, el SCE encara no ha pogut donar una alegria a la seva afició. Aquest cap de setmana però té una nova oportunitat per fer-ho. El rival, el Parets, és setè amb 17 punts, vuit més que els vermell-i-negres.
Els números del sancu a casa són de dues derrotes i tres empats en cinc partits. Un pobre bagatge que s'ha de millorar si l'equip vol començar a escalar posicions. Jorge, davanter santcugatenc, afirma que ha arribat l'hora que l'equip espavili.

Jorge

Ja va sent hora de despertar. A veure si, a més, tenim una mica de sort

L'equip, que està en zona de descens, és l'equip que més empats ha aconseguit, sis. Una dada que seria bona si l'equip hagués obtingut alguna victòria més. Per Jorge els empats són positius, però ara l'equip només ha de pensar en una victòria.

Jorge

Els empats són bons, però millor seria guanyar i fer bons aquests empats

El tècnic continua amb baixes. Aquesta setmana els tocats són Izarbe i Javi González. El partit, diumenge a les 12 del migdia a la Zona Esportiva Municipal Jaume Tubau.






  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.