Jordi Muñoz, nou entrenador del Barça B


  • Comparteix:

El fins ara tècnic del Sant Cugat Esport Jordi Muñoz es converteix el nou entrenador del Barça B. L'acord entre Muñoz i l'entitat barcelonina és total i només falta el vist-i-plau del president santcugatenc Toni Tàrrega. El nou tècnic blau-grana signa per 4 temporades, cobrarà mig milió d'euros i tindrà una clàusula de 3 milions.

Tot i que encara no és oficial, fonts del club blau-grana ja han comunicat a Quique Costas que no compten amb els seus serveis i que ja tenen tècnic per substituir-lo. I aquest és ni més ni menys que Jordi Muñoz, el fins ara entrenador del Sant Cugat Esport. Aquesta nit el tècnic dirigirà l'últim entrenament i s'acomiadarà de la plantilla santcugatenca per afrontar el repte més important de la seva carrera.

Dirigir el Barça B no serà fàcil. Actualment, el filial blau-grana ocupa l'última posició del grup 3 de la Segona Divisió B i només ha guanyat 2 dels 17 partits disputats. Muñoz ha avançat a Ràdio Sant Cugat que podria demanar al secretari tècnic, Txiki Beguiristain, la incorporació dels germans Buenache, Cadmo i Chema, actuals jugadors del SCE, per intentar remuntar el vol. Escoltem Jordi Muñoz.

Jordi Muñoz

Ja he començat les negociacions perquè Chema i Cadmo Buenache puguin estar a la plantilla del Barça B


La bona relació del tècnic amb Joan Laporta i el directiu Joan Franquesa, residents a Sant Cugat i clients habituals de la carnisseria de la qual Muñoz n'és propietari, ha estat clau per a que fructuessin les negociacions. Escoltem com el mateix Jordi Muñoz ho explica.

Jordi Muñoz

Ha estat una molt bona notícia per mi. Reconec que el president Joan Laporta sigui client de la meva carnisseria ha ajudat molt


El ja ex del Sancu signarà per 4 temporades a raó de mig milió d'euros per cada una. Seguirem molt de prop a Jordi Muñoz com a nou tècnic del Barça ``B´´.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.