El Santcu no pot fallar més i menys a Vilassanès


  • Comparteix:

El Sant Cugat Esport vol tancar la primera volta de campionat amb triomf al camp del Vilassanès. Els santcugatencs s'han reforçat amb el davanter Marc Carreño i esperen distanciar-se de la zona de descens de la que estan a 3 punts. Els del Maresme són penúltims amb només 11 punts.

Bona oportunitat pel santcu d'augmentar la seva puntuació a la lliga i, d'aquesta manera, allunyar-se una mica més de la zona de descens que, ara mateix, té a només tres punts. Visiten el camp del Vilassanès, un equip que ocupa plaça de descens. Un partit que, a més, podria servir per veure en acció Marc Carreño, el nou fitxatge dels vermell-i-negres. Aquest jugador de 28 anys prové de l'Alella i juga com a mitjapunta per l'esquerra. Carreño, que ja coneixia bé la plantilla santcugatenca, es mostra content amb el nivell de l'equip.


Marc Carreño

És una plantilla molt potent, un equip jove. Ja els coneixia quasi a tots perquè treballo com a coordinador del futbol base del club


Després del fitxatge fa unes setmanes de Dani Gálvez, Carreño suposa la segona incorporació de l'equip. L'ex-jugador de l'Alella espera debutar ja aquesta setmana davant el Vilassanès. Un partit que, segons el nou jugador del santcu, no serà fàcil.


Marc Carreño

La planttilla és conscient que són tres punts molt importants. Hem d'anar partit a partit, però com que els dos equips estem més o menys igual, aquest és un matx important


El partit entre el Vilassanès i el Sant Cugat Esport es disputa dissabte a les sis de la tarda.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.