Partit vital del Sant Cugat de cara a asseguar-se la permanència.


  • Comparteix:

El Sant Cugat Esport rep aquest cap de setmana un dels rivals més complicats de la lliga, el Guíxols, que és cinquè a la taula. L'equip de la Costa Brava ha guanyat 10 dels 21 partits que ha disputat i és el tercer màxim golejador de la lliga.

Partit, a priori, complicat pel Sant Cugat Esport davant el Guíxols, equip que es troba a la cinquena posició a set punts de la promoció d'ascens. Per altra banda, els santcugatencs són dotzens, amb un punt de marge sobre la promoció de descens. Fins ara els vermell-i-negres han disputat un total de 21 partits, amb un balanç de 4 victòries, 8 empats i 9 derrotes. Per contra, el Guixols és un dels equips que es preveu que lluiti per una de les places d'ascens. El jugador santcugatenc Javi González analitza el rival i les possibilitats de puntuar del conjunt vermell-i-negre.


Javi González

És un bon equip, ve d'una categoria superior i volen tornar-hi. Tot i això, a nosaltres ens van millor els equips de la zona alta de la taula




La plantilla del Sant Cugat Esport està molt mentalitzada que d'aquí a final de temporada els partits de casa seran fonamentals per treure l'equip de la zona perillosa. L'entrenador Jordi Muñoz considera que aquest partit arriba en un bon moment pels seus jugadors, els quals es troben en un estat òptim de forma física, molt millor que el de fa 1 mes. Javi González, però, no creu que el factor físic sigui determinant en el rendiment de l'equip.


Javi González

No crec que influeixi molt. Fem un bon treball amb en David i crec que el nivell físic de la plantilla ha estat el mateix durant tota la temporada


El partit es disputarà diumenge a les 12 del migdia a la Zona Esportiva Municipal Jaume Tubau.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.