El Sant Cugat a per la tercera


  • Comparteix:

El Sant Cugat Esport visita el camp del cinquè classificat de la Preferent territorial de futbol, el Bellavista. Els santcugatencs tenen, per primer cop aquesta temporada, l'oportunitat de sumar la tercera victòria consecutiva a la lliga. Després de dos resultats tan positius,els de Jordi Muñoz esperen molt il·lusionats el partit contra els de Les Franqueses.

Tot i que els dos darrers resultats dels vermell-i- negres no podien ser més positius, els de Jordi Muñoz es mostren prudents i alhora esperançats de poder treure un bon resultat de la visita al municipal de Les Franqueses. Últimament els grans equips del grup se li han donat bé al conjunt santcugatenc i aquesta no hauria de ser l'excepció, tot i que parlem d'un aspirant a l'ascens.

Segons els càlculs del tècnic Jordi Muñoz sumant 5 victòries més el Sant Cugat podria estar tranquil. Queden 10 jornades per finalitzar la lliga i l'equip necessita crear forat amb els conjunts de la zona de perill per no patir fins a última hora. Malgrat les dificultats que se li suposen al partit d'aquest cap de setmana, el Santcu aposta pels 3 punts. Escoltem una entrevista que el nostre company Lluis Feliu ha realitzat al tècnic Jordi Muñoz, que explica els punts forts del rival.


Jordi Muñoz





Pel partit, que es juga diumenge a les 12 del migdia, hi ha la baixa segura de Chema Buenache, que també es va perdre el darrer partit per una lesió a l'abductor.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.