El Sant Cugat Esport visita el camp del Canovelles, dotzè classificat.


  • Comparteix:

El Sant Cugat Esport visita aquest diumenge un rival de la part baixa de la taula de la Territorial Preferent, el Canovelles. Els santcugatencs arriben a la cita amb la moral alta després d'empatar a zero davant el líder de la classificació, el Sant Cristòfol.

Prova de foc per al Sant Cugat Esport la d'aquest cap de setmana. El conjunt vermell-i-negre s'enfronta en aquesta 27a jornada al Canovelles, 12è classificat de la categoria amb 1 punt menys que els santcugatencs. Un equip que rep el santcu després de perdre per la mínima al camp de l'Atlètic Vilassanès, 15è classificat. Els vermell-i-negres per la seva banda van empatar a zero davant el líder, el Sant Cristòfol de Terrassa. Un punt que va servir per pujar la moral a l'equip. Així ho explica el jugador del santcu Nando Zamora.


Nando Zamora

La moral està alta. Els equips de dalt se'ns dónen bé


Tot i haver sumat molts punts contra equips punters, el conjunt de Jordi Muñoz ocupa en aquests moments l'11a posició del campionat de lliga amb 28 punts i té a només 3 l'Escala, que es troba en places de promoció de descens. Zamora analitza els motuis que el santcu rendeixi millor quan s'enfronta a equips grans.


Nando Zamora

Pot ser que sigui perquè els equips de dalt han de jugar a guanyar


De cara a diumenge, els santcugatencs seguiran sense poder comptar amb Txema Buenache al que li queden tres setmanes per recuperar-se d'una lesió produïda a l'abductor.

En la propera jornada, els santcugatencs afrontaran un altre partit molt important, en aquesta ocasió davant el Mollet, un altre dels rivals que es troba en la zona perillosa de la classificació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.