Permanència assegurada pel Santcu


  • Comparteix:

El Sant Cugat Esport assoleix la permanència a Preferent en empatar a 0 gols al camp del Sant Celoni. Els santcugatencs continuaran un any més a la categoria a falta d'una jornada per acabar la lliga.

A falta d'una jornada per acabar la lliga, el Santcu continuarà un any més a la Regional Preferent. Els santcugatencs han empatat a 0 gols al camp del Sant Celoni. Aquest punt sumat juntament amb la derrota del Canovelles i l'empat del Mollet han propiciat la permanència del Santcu. Així de content es mostrava Jordi Muñoz, entrenador de l'equip.

Jordi Muñoz

Estic molt satisfet per la permanència


La propera jornada serà de tràmit ja que els santcugatencs no s'hi juguen res, però el rival, el Vilassanés, es jugarà la permanència. Un xcop s'acabi la lliga cal planificar el futur. Jordi Muñoz es mostra així d'irònic parlant de la nova temporada.

Jordi Muñoz

Encara no conec el meu futur


Dimecres la junta directiva es reunirà amb l'entrenador Jordi Muñoz per parlar del seu futur. De moment el més important és que l'objectiu s'ha assolit: la permanència.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.