Acaba la lliga universitària de futbol-7, amb Falling Waters de campió


  • Comparteix:

Ha finalitzat la Final a quatre de la Lliga Universitàriade Futbol-7, que ha tingut lloc a la ZEM Jaume Tubau. El regidor en funcions Xavier Cortés ha entregat el premi als guanyadors, el primer dels quals ha estat l'equip Falling Waters.

Falling Waters, Club de los 30, Joga Bonito i Tranquils són els quatre primers classificats de la Lliga Universitària de futbol-7. Aquests quatre equips, han participat en la final a quatre d'aquesta competició, que s'ha disputat aquest dijous a la Zona Esportiva Municipal Jaume Tubau.
El regidor en funcions Xavier Cortés, ha estat l'encarregat d'entregar els premis als guanyadors. Cortés ha aprofitat la ocasió per remarcar el bon moment d'aquesta competició.


Xavier Cortés

Sant Cugat ha volgut apostar per l'esport universitari. La sensació és de satisfacció absoluta, i amb ganes de continuar endavant


Aquesta competició és organitzada conjuntament per l'Ajuntament i l'empresa Univers.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.