El Santcu femení debuta a la Barcelona Cup


  • Comparteix:

L'equip femení del Sant Cugat Esport inicia aquest dimarts la seva participació a l'onzena edició de la Barcelona Cup. El torneig és de caire internacional amb equips d'Europa, Amèrica i fins i tot d'Austràlia.

Per primer any, l'equip femení de futbol del Sant Cugat Esport s'enfrontarà tan a equips internacionals com nacioanls. . Aquesta competició donarà el tret de sortida aquest dimarts en diferentes instal·lacions com el camp de l'Àliga, els camps de l'Escola Industrial i a les instal·lacions del Barça, als camps 3 i 4, annexes al Mini Estadi. L'acte d'inauguració serà a partir de les vuit del vespre a les instal·lacions del Nou Sardenya, camp de l'Europa.

La competició comptarà amb 45 equips provinents tant d'Europa (França, Itàlia, Estònia) com de la resta del món (Colòmbia, Estats Units, Austràlia) on la participació total tant de jugadors com de jugadores serà d'uns 750. De ben segur, que amb l'àmplia participació d'equips hi haurà molta competència per aconseguir la Barcelona Cup.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.