Aquest any sí!

L'equip de la premsa s'imposa per golejada (11 a 4) al dels polítics en el torneig de futbol 7 'Alguna pregunta menys?'. Aquest és el primer triomf periodístic en les 3 edicions disputades.

Aquesta vegada sí. Cares noves, sobretot de noves regidores, reforços, però ni així. Aquest cop la premsa s'ha endut el trofeu merescudament després de fer una brillant primera part, que ha estat decisiva per aconseguir el triomf final. L'equip dels mitjans de comunicació ha arribat al descans amb un 8 a 1 que convidava a l'optimisme.

Just abans d'iniciar-se el partit compartíem impressions amb alguns del components d'un equip i l'altre, en que s'ha deixat notar un cop més l'aportació femenina. Laura Grau, jugadora de l'equip de la premsa i autora d'un dels gols, presagiava la seva bona actuació.

Laura Grau

M'han enganyat. Ells en tenen 4 dones, però faré el possible i a veure si marco un gol.

La segona part ha estat per a l'equip dels polítics, que han disposat de clares ocasions per escurçar el resultat. La reacció però no ha estat suficient per imposar-se. Xavier Boix, portaveu d'ICV, ha fet les funcions d'entrenador a la segona meitat i en arribar ja preveia que aquest cop la victòria no cauria del seu costat.

Xavier Boix

També està bé que algún any els hi donem peixet.

El torneig ha finalitzat amb el lliurament del trofeu "Alguna pregunta menys?" a l'equip de la premsa, que ha celebrat el triomf amb càntics i una volta d'honor al camp. La ZEM Jaume Tubau ha estat testimoni de la primera victòria oficial del nostre equip davant la classe política.