La setmana vinent, últims contactes per la gespa de Can Magí


  • Comparteix:

Tot és a punt per iniciar l'instal·lació de gespa artificial al Camp de futbol de Can Magí. Josep Maria Félez, president de la Penya Blaugrana Sant Cugat-Escola de Futbol Hristo Stòichkov es mostra convençut de que la setmana vinent s'acabaran d'enllestir els últims detalls per poder iniciar l'obra

A finals d'aquest mes de juliol està previst que s'iniciïn les obres de reforma i millora de les instal·lacions de la Penya Blaugrana Sant Cugat al Camp Municipal de Can Magí. Tot està pendent de confirmar, però els contactes entre l'Ajuntament i el club s'han accelerat en els últims dies. Aquesta setmana vinent s'intensificaran les reunions entre el president de la Penya Josep Maria Félez i els responsables tant de l'Ajuntament com de l'obra. En qualsevol cas, s'espera que l'instal·lació de la gespa artificial estigui acabada per al mes de setembre, quan comença la temporada per a la majoria d'equips de l'entitat blaugrana. Si les obres s'allarguen però, l'entitat local hauria de trobar algun altre lloc on entrenar-se a l'espera de que acabin. Aquest fet però, sembla no incomodar Félez.


Josep Maria félez

No pateixo. Si es retarda, anem a un altre lloc i ja està. Fa 12 anys, vàrem estar jugant durant 8 mesos a les instal·lacions del Mirasol


Veurem si d'aquí al mes de setembre la Penya Blaugrana - Escola de Futbol Hristo Stòichkov ha aconseguit, per fi, el camp de gespa artificial.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.