Junior i Sant Cugat 'B', OK - La Farga, Penya Blaugrana i Mirasol, KO


  • Comparteix:

Junior i Sant Cugat Esport 'B' són la nota positiva del futbol territorial d'aquest cap de setmana. La Farga, Mirasol i Penya Blaugrana no han tingut la mateixa sort i han perdut els seus respectius partits.

Junior 3 Cerdanyola 2. Segona victòria consecutiva dels blau-i-negres a Sant Cugat. Un triomf important i treballat per als locals, que ocupen l'onzena posició al grup quart de la Primera Territorial. Escoltem el tècnic del Junior Javi Pérez, qui analitza les claus del triomf local.

Javi Pérez

Ha estat un triomf molt treballat, amb una molt bona defensa i sortint molt bé a la contra



Si el Junior Futbol Club representa la cara positiva, la nota negativa és per La Farga, que aquest cap de setmana ha perdut per 5 gols a 0 a camp del San Lorenzo. Un resultat que situa els d'Antoni Barrachina a la quinzena posició del grup sisè de la Segona Territorial amb 22 punts.

Pel que fa al grup catorzè de la Tercera Territorial, hem de destacar el triomf del Sant Cugat Esport B, per 3 gols a 5 a camp de l'Escuela Bonaire. Les desfetes venen de mans de la Penya Blaugrana, que ha perdut a casa davant el Sant Quirze per 1 gol a 3 i del Mirasol, en aquest cas per 0 a 2 davant el Pueblo Nuevo. El filial del Junior, per la seva banda, ha tingut descans.
Pel que fa a la classificació dels conjunts locals, trobem el "Junior B" tercer amb 39 punts, amb el Sant Cugat Esport "B" perseguint-lo amb 38. Penya Blaugrana és sisena amb 35 i Mirasol, vuitè amb 27 punts.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.