Màxima efectivitat

El Sant Cugat Esport guanya al Bellavista Milan per 3 gols a 0. Els vermell-i-negres que realitzen un dels millors partits de la temporada demostren un cop més el bon estat de forma en què es troben.

Bon partit el que han jugat el conjunt santcugatenc. Els homes de Joan Esteva rebien al Bellavista Milan, conjunt situat 3 punts per sota dels vermell-i-negres.
Des del primer minut de matx els locals han tingut la possessió de la pilota i per tant, qui ha marcat el ritme de joc. Al minut 39, després de vàries jugades sense materialitzar, ha arribat el que donava esperança al santcu. I és que Jorge marcava l'1 a 0, resultat amb el que s'arribava al descans.

A la represa, el Santcu ha sortit amb el mateix bon joc i sabent que havia de sentenciar quan abans millor. Però el joc dur dels visitants no ha facilitat les coses als de Joan Esteva, i és que no ha estat fins el minut 76 quan Txema marcava el 2 a 0. A punt de finalitzar el matx i amb dos homes més que els visitants, Txema tornava a marcar el tercer i definitiu gol.
El jugador santcugatenc Txema assegura que aquesta victòria els va molt bé per situar-se on ells volen: a la zona alta.

Txema Buenache

El partit d'avui era molt complicat. Era un partit de victòria segura per estar més a dalt, que és on volem estar.

Amb la victòria d'avui els santcugatencs se situen setens en la classificació amb 37 punts. A 6 del líder, l'Olesa. La jornada que ve els de Joan Esteva visiten al Vilassar de Dalt quinzè classificat.