Derrotats per la mínima


  • Comparteix:

El Sant Cugat cau per 1 gol a 0 al camp del Vilassar de Dalt en un matx molt fluix dels santcugatencs. Els de Joan Esteva encaixen un gol a l'inici del partit que els condemna a la derrota.

Aquesta jornada no ha estat propícia pel Sant Cugat Esport. Els santcugatencs s'han trobat molt incòmodes sobre el terreny de joc davant un rival que ha presentat la pilotada llarga com a únic recurs ofensiu. I aquesta estratègia ha funcionat a la perfecció pels del Maresme que han marcat gol als primers deu minuts de joc. D'aquí fins al final, monòleg de partit. Els locals destruint joc i el Santcu inoperant en atac. A més hem d'afegir l'actuació de l'àrbitre que ha tret de polleguera als santcugatencs que han acabat amb 10 per l'expulsió de Txema. El tècnic santcugatenc Joan Esteva també ha estat expulsat.

Després d'aquesta jornada, els santcugatencs ocupen la mitja taula amb 37 punts. Els vermell-i-negres rebran la propera jornada al Taradell, conjunt de la zona baixa de la taula.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.