Bona nota del futbol santcugatenc


  • Comparteix:

Els equips de futbol territorial del Junior A i B, La Farga i Penya Blau-grana han guanyat els seus partits del cap de setmana. Sant Cugat Esport B i Mira-sol són la cara negativa de la jornada en comptar el seus partits per derrotes.

A la Primera Territorial triomf del Junior lluny de Sant Cugat. Concretament per zero gols a un a camp del Mollet, conjunt que fins al moment, tan sols havia perdut un partit actuant com a local. Tot i el triomf, els blau-i-negres continuen onzens al grup quart, a dos punts del Tona, desè classificat.

Pel que fa a la Segona Territorial, triomf destacat de La Farga davant el Can Boada per un gol a zero. El tècnic de l'equip Antoni Barrachina ressalta la importància d'aquesta victòria.

Antoni Barrachina

Necessitem punts i aquesta treballada victòria és per estar molt i molt contents


Al grup catorzè de la Tercera Territorial, victòries destacades de Junior B ( per un gol a zero davant el Roureda ) i de la Penya Blau-grana ( dos a tres a Matadepera ). Les derrotes venen de la mà de Sant Cugat Esport B, a casa davant Pueblo Nuevo per un a dos, i del Mira-sol a Les Fonts, amb el tres a un final al marcador.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.