El Santcu vol recuperar el camí del triomf


  • Comparteix:

El Sant Cugat Esport rep diumenge el Taradell a la jornada 25 de la Preferent Territorial. El Santcu, instal·lat a la zona mitja, rep un conjunt amb urgències que arriba a Jaume Tubau amb ganes de puntuar per mantindre's a la zona de permanència.

El Santcu va fer un pas enrere la setmana passada en les seves aspiracions d'apropar-se a la part alta de la taula amb la derrota al camp del Vialassar de Dalt. Una derrota que ha deixat els vermell-i-negres en zona de ningú, lluny de l'ascens i amb un bon coixí de punts respecte els equips de la zona perillosa. El tècnic vermell-i-negre Joan Esteva reconeix que l'equip té aquesta sensació però es mostra optimista de cara al futur.


Joan Esteva

L'equip té la sensació d'haver perdut una oportunitat. Volem enganxar un parell de bons resultats

En principi, el Santcu és favorit. Perquè juga a casa, perquè juga contra un equip de la zona baixa i perquè en el partit d'anada van guanyar 2-3.
El conjunt vermell-i-negre compta amb la baixa segura del porter Gerard Gallejones, que complirà el primer dels dos partits que té de sanció. A més, Cristian Gómez serà dubte fins l'últim moment. El partit es disputa diumenge a les 12 del migdia a la Zona Esportiva Municipal.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.