Tornen a guanyar


  • Comparteix:

El Sant Cugat guanya per 3 gols a 1 el Gironella i pràcticament certifica la seva permanència a la Preferent Territorial. Nando amb 2 gols i Jorge són els golejadors d'un partit molt plàcid pels de Joan Esteva.

Després de 4 jornades sense guanyar, el Santcu ha tornat a sumar un nou triomf. Els de Joan Esteva eren molt conscients del que s'hi jugaven en aquest matx. D'una banda, canviar la dinàmica negativa després de sumar només 1 punt dels últims 12 possibles, i de l'altra gairebé assegurar la permanència matemàtica. Aquests dos objectius s'han aconseguit gràcies a la victòria.

Jorge Salazar al minut 24 i Nando al 35 deixaven sentenciat el matx davant un Gironella sense idees. Així finalitzava la primera meitat.


Al segon temps Nando tornava a posar el 3 a 0 i Pablo marcava el gol de l'honor pels visitants. Escoltem Joan Esteva, tècnic del Santcu.

Joan Esteva

Hem d'acabar la lliga el més amunt possible



Després d'aquest triomf, els santcugatencs afronten els darrers quatre partits de lliga amb la intenció d'acabar la temporada el més amunt possible. Els de Joan Esteva visitaran aquest diumenge el camp de l'Amer, conjunt que ocupa zona de descens.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.