Canvis a tot arreu


  • Comparteix:

El Sant Cugat Esport afronta la nova temporada a la Preferent Territorial amb un equip amb moltes novetats. Al canvi a la banqueta, els vermell-i-negres han modificat tot el planter en totes les seves línies.

La Lliga Preferent Territorial inicia la temporada el 14 de setembre i el Sant Cugat Esport es desplaça al camp del Bellavista Milan en aquest primer partit. Un primer partit en que els homes del nou tècnic, Andoni Ortolà, mostraran si l'equip ha assimilat les noves idees del nou tècnic i si trobarà a faltar a algunes de les baixes

Els canvis es produiran en totes les línies del camp. A la porteria, Gerard abandona el club, i, a la defensa, és Ilzarbe qui deixa el club vermell-i-negre per anar al Ripollet.

El mitgcamp és una de les línies més perjudicades, ja que els santcugatencs perden dos jugadors: Javi Pardo, que marxa al Castellar, i Marc Fons que jugarà al Ripollet. Però on més canvis hi haurà és a la davantera. Fins a tres jugadors deixen el club: Miguelito, que marxa a la Gramanet, Marc Carreño que jugarà a l'Olesa, i Jorge, que ha fitxat pel Martorell.

Per suplir totes aquestes baixes, l'equip vermel-i-negre s'ha omplert de reforços. De moment, s'han tancat tres fitxatges: Toni Amador, porter, que ve del Manresa, el central Miguel Angel Romero, que ve del Parets, i l'extrem Rafael Fernández, que ve de la Sabadellenca.

No serà fins el 18 d'agost que el Santcu comenci la pretemporada, i serà llavors quan es comenci a preveure quina serà la plantilla definitiva per consolidar-se com un dels equips amb més possibilitats del grup 1 de la Preferent Territorial.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.