Inicien la pretemporada


  • Comparteix:

L'ex tècnic del Santcu, Joan Esteva, i el jugador santcugatenc Txema Buenache inicien la pretemporada amb el seu nou club, l'Sporting Mahonés. Els santcugatencs es mostren satisfets pel canvi realitzat.

Després d'iniciar la pretemporada, Joan Esteva, nou tècnic de l'Sporting Mahonés, i Txema Buenache, un dels fitxatges realitzats pel club menorquí, veuen amb bons ulls el canvi realitzat. Tot i que encara és massa aviat per fer cap tipus de pronòstic, i és que només fa tres setmanes que l'equip de Mahó va iniciar la pretemporada, i encara queda molta feina per fer. El tècnic de l'Sporting Mahonés, Joan Esteva, es mostra molt satisfet i amb molta il·lusió pel treball que estan realitzant els seus jugadors.


Joan Esteva

Ho agafo amb moltes ganes i molta il·lusió, en general estic molt content amb els jugadors.


Pel que fa al jugador santcugatenc, que ha seguit el camí del seu tècnic del Santcu, Txema Buenache, sap que haurà de treballar de valent durant tota la temporada, i és que tal i com afirma el santcugatenc, hi ha molt bon nivell entre els seus nous companys.


Txema Buenache

La pretemporada no està sent molt dura, però s'ha de tenir humilitat i treballar molt.


L'Sporting Mahonés, que es troba a tercera divisió, iniciarà la lliga el 30 d'agost davant del Cala d'Or, i ho farà com a local.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.