Tornen a la feina


  • Comparteix:

El Sant Cugat Esport ja ha iniciat la pretemporada amb un equip pràcticament nou. Els d'Andoni Ortolà tenen pràcticament un mes, fins que comenci la lliga, per preparar-se el millor possible, i així afrontar la Preferent Territorial.

Ja diuen que any nou, vida nova. En aquest cas serà temporada nova, plantilla pràcticament nova. I és que vuit són, fins el moment, els que deixen el club. Gerard, Ilzarbe, Javi Pardo, Marc Fons, Miguelito, Marc Carreño, Jorge i Txema Buenache. Per contra, són tres de moment, els fitxatges tancats, Toni Amador, porter, Miguel Angel Romero, central, i Rafa Fernández, extrem.

Al llarg de la pretemporada es podrà preveure quina és la plantilla definitiva i si cal fer més fitxatges. Els d'Andoni tenen fins el 14 de setembre per preparar-se adequadament, i així, iniciar la lliga com un dels equips amb més possibilitats de Preferent Territorial.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.