Contra un Primera


  • Comparteix:

El Girona, amb els dos santcugatencs Migue i Gabri a la plantilla, es disputa avui divendres el Torneig Costa Brava de futbol contra el Mallorca. El campionat, que aquest any arriba a l'edició número 32, es jugarà a la ciutat de Palamós.

Després d'haver aconseguit el retorn a Segona Divisió, el Girona Futbol Club posarà a prova la renovada plantilla d'aquest any 2008, per a la qual ha comptat amb el fitxatge del santcugatenc Gabri entre les seves vuit noves incorporacions, al Torneig de la Costa Brava. El partit, un clàssic en les pretemporades d'estiu gironines, es jugarà al Nou Estadi Municipal de Palamós, a les nou de la nit. L'equip gironí tindrà com a rival el Mallorca, setè classificat de la categoria d'or del futbol espanyol. Abans del matx, es farà un petit reconeixement al davanter Miki Albert, jugador del Girona i màxim golejador de l'equip en les dues darreres temporades, que ha hagut de retirar-se del món del futbol a causa d'un problema cardíac.

El torneig serà un bon exercici pels santcugatencs Migue i Gabri, i el seus companys d'equip, de cara a l'inici de lliga previst pel proper dia 31 d'agost contra el Celta de Vigo.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.