Un Mira-sol, il·lusionat, afronta la darrera temporada amb camp de terra


  • Comparteix:

Aquesta setmana ha començat la que serà la darrera temporada del Mira-sol-Baco amb camp de terra. El club afronta la nova campanya il·lusionat perquè per primera vegada en la seva història ha completat tota l'escala de categories. Els 14 equips ja es preparen per a l'inici de lliga.

El club mirasolenc torna a la feina amb la satisfacció de poder oferir al districte i a la ciutat la possibilitat de practicar futbol en qualsevol categoria. Però també amb la il·lusió de saber que la pròxima temporada tindrà un altre color, el de la gespa artificial, que està previst instal·lar en aquest equipament.

Joan Salabert, president en funcions del Mira-sol, declara satisfet que ara han d'intentar consolidar tota aquesta estructura.

Joan Salabert

Per primer any tenim totes les categories completes.


El club suma aquesta temporada 14 equips, un més que l'any passat, i a més l'aleví A jugarà a 1a divisió ocupant la plaça vacant que li ha ofert la federació. Ara, un dels reptes d'aquest club és el futbol femení. L'infantil de la temporada passada ha passat a cadet, però encara necessita jugadores per completar l'equip. Joan Salabert.

Joan Salabert

Hem hagut de renunciar a fer l'infantil per fer el cadet.


L'inici de la lliga és previst pel 27 de setembre pels equips de primera divisió, l'aleví i el benjamí A, i l'11 d'octubre per a la resta d'equips.









  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.