El Junior inaugura la lliga amb victòria a casa

El Junior inicia la lliga de Primera Territorial amb una victòria (2-0) a casa enfront el Berga. Els gols de Carlos Solivelles i Coke a la segona meitat permeten al conjunt de Javi Pérez sumar els tres primers punts de la temporada.

El conjunt santcugatenc no podia començar la competició de lliga amb més bon peu. L'equip de Javi Pérez es va imposar a un Berga en teoria més fort del que pot deixar entreveure el marcador. La iniciativa va ser visitant, però el Júnior va saber treballar bé endefensa i contraatacar amb efectivitat. Javi Pérez.

Javi Pérez

Els jugadors han tingut una predisposició positiva; crec que en defensa hem estat molt bé i ofensivament hem estat efectius.

Aquest esforç va permetre als blau-i-negres mantenir l'empat a zero fins el descans i aconseguir els dos gols de la victòriaa la segona part. El Berga, un dels equips forts del grup, va controlar el partit però no va crear perill.
Amb aquest bon resultat el Junior manté la bona línia iniciada a la pretemporada, tot i que el seu tècnic creu que encara els falta controlar el joc.

El pròxim partit del Junior tindrà lloc dissabte al camp del Marganell.