Gabri: 'Estic a la millor ratxa de la meva carrera'


  • Comparteix:

El santcugatenc Gabri s'ha convertit en el protagonista del fulgurant inici del CF Girona a la 2ª A. Amb els seus gols, el Girona és colíder de la divisió de plata. Un debut somiat pel jugador santcugatenc, que ha arribat a Girona per consolidar-se com a jugador, per fer, algún dia, el salt a la Primera Divisió.

Gabriel Gómez 'Gabri' triomfa a Montilivi. El davanter santcugatenc, ha arribat aquest any a Girona després de no renovar amb l'Alabès, equip amb el que havia jugat les últimes temporades.
Des que ha arribat al seu nou equip, tot són bones notícies per aquest jove jugador de 23 anys. El tècnic gironí, Raul Agnè, l'ha allunyat de la banda esquerra-on jugava a l'equip vitorià- i l'ha reconvertit a davanter centre. Un experiment que, de moment, ha donat els seus fruits ja que ha aconseguit marcar quatre gols en els primers partits (va marcar 2 gols en la victòria 3 a 0 davant l'Alacant, i va marcar els dos gols del Girona que van servir per eliminar el Nàstic de Tarragona a la Copa del Rei).
Una efectivitat que, com reconeix el jugador, significa la millor ratxa de la seva carrera com a professional.


Gabri

Marcar 4 gols en una setmana és la millor ratxa que he tingut mai


El Girona, que retorna a la categoria de plata del futbol estatal després de dècades lluny del futbol professional, és l'equip revelació després de tres jornades disputades. És colíder, segon, empatats a 7 punts amb l'Hercules d'Alacant, el Rayo Vallecano i la Reial Societat.
Una bona ratxa que ha desfermat l'optimisme al club de Montilivi, però que no fa que els jugadors perdin el nord de vista. L'objectiu, és la permanència.


Gabri

Tenim bon equip, es manté el grup de l'any passat i els nous ens estem adaptant molt bé. Crec que ens salvarem amb tranquilitat

Es dona la casualitat que el germà de Gabri juga al primer equip del Sant Cugat Esport. Es tracta de Joan Gómez, un dels laterals drets de l'equip d'Andoni Ortolà. Gabri parla sobre el seu germà.


Gabri

Està molt content de jugar al Sant Cugat Esport

Gabri, que comparteix vestuari amb un altre jugador de Sant Cugat, Miguel Ángel González 'Migue', vol que aquesta sigui la seva temporada de consolidació a la categoria, amb l'objectiu a llarg termini d'arribar algún dia a jugar a Primera, a la màxima categoria del futbol espanyol.

Aquí podeu escoltar l'entrevista que Gabri ha concedit, en exclusiva, al nostre company Joan Garcia.


Gabri

Estic feliç a Girona











  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.