Derbi Vallesà a la segona jornada de lliga


  • Comparteix:

Els vermell-i-negres ja van guanyar el Rubí a la pretemporada

Els vermell-i-negres ja van guanyar el Rubí a la pretemporada

Després de la primera victòria a la lliga, el Sant Cugat Esport s'enfronta diumenge a l'UE Rubí. Tot i que és un partit complicat, els santcugatencs ja saben el que és guanyar al Rubí amb la victòria (0-1) aconseguida al Torneig de l'Amistat disputat durant la pretemporada.

Als nois d'Andoni Ortolà els espera el seu segon partit de lliga. El cap de setmana passat van aconseguir una victòria contra el Bellavista per 0 gols a 3, i ara pretenen endur-se també els tres punts al derbi Vallesà contra el Rubí. Andoni Ortolà explica la complicació del rival.

Andoni Ortolà

Cal vigilar-ho tot. El Rubí és un equip molt treballat amb jugadors de molta qualitat.


Durant la pertemporada, ambdós equips ja es van enfrontar en el Torneig de l'Amistat. En aquella ocasió, els vermell-i-negres van aconseguir la victòria per la mínima (0-1) davant del Rubí. La segona victòria, o la revenja, serà aquest diumenge, a les dotze del migdia (12.00h), a la Zona Esportiva Municipal Jaume Tubau.










  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.