Tres santcugatencs a la 2ª A


  • Comparteix:

Jaume Sobregrau

Jaume Sobregrau

El Girona dels santcugatencs Gabri i Migue es medeix dissabte al Còrdova a la ciutat andalusa. També a la 2ª el futbolista de l'Osca de la nostra ciutat, Jaume Sobregrau, juga diumenge al camp de l'Elx.

El Girona, que el cap de setmana va perdre (0-1) a Montilivi davant el Salamanca, visita el Municipal de l'Arcangel. Els andalusos, que la setmana passada van aconseguir la primera victòria de la temporada (0-1 al camp del Xerès), són 17ens amb 4 punts. Per la seva banda, els gironins són sisens amb 7 punts. El partit es disputa dissabte a dos quarts de set de la tarda (18:30).
Per la seva banda, l'Osca, on hi juga el jove Jaume Sobregrau, juga al Martínez Valero d'Elx (diumenge, 19:00). Tots dos equips estan a la zona mitja de la taula amb 6 punts. L'Osca és desè, i un lloc per enrera s'hi troba l'equip alacantí.









  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.