El Santcu presenta els 28 equips


  • Comparteix:

El Sant Cugat Esport presenta aquest dissabte a la ZEM Jaume Tubau els 28 conjunts que formen part de l'entitat. Com cada any, el club vermell-i-negre pretén fer de l'acte de presentació una gran festa.

Els 28 conjunts del Santcu seran presentats aquest dissabte al vespre a la ZEM Jaume Tubau. L'acte, que ja és un referent pel que fa als esdeveniments d'aquest caire a la nostra ciutat, estarà presidit per l'alcalde Lluís Recoder.

A dos quarts de nou del vespre (20:30) s'iniciarà la presentació amb l'acte anomenat "Créixer amb el Santcu". Un acte que, com explica el responsable de Comunicació del Santcu, Ferran Benet, vol representar els sentiments dels jugadors vermell-i-negres.


Ferran Benet

Volem mirar de representar els sentiments d'un jugador del Santcu des que s'inicia al club fins que arriba al primer equip




Després es realitzarà la desfilada dels 28 conjunts, i finalment hi haurà l'acte final, que vol representar la catalanitat del club. A més a més, el president del Club Llorenç Santasusagna, el coordinador del futbol base, Alberto Rodríguez, i Josep Maldonado, president de l'ONG Esport Solidari Internacional, que un any més rebrà material esportiu, faran els parlaments.


Aquest dissabte 4 d'octubre a les 20:30, la ZEM Jaume Tubau serà més vermell-i-negre que mai.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.