Les noies entren en escena


  • Comparteix:

Els tres equips femenins del Sant Cugat Esport debuten en lliga aquesta setmana. El primer equip debuta a la Segona Divisió amb un partit a domicili davant el Montornès Nord.

Les noies dirigides per Tono es van quedar fa uns mesos a les portes de l'ascens a Primera. Tot i que es van quedar amb un regust agredolç després de no aconseguir-ho, encaren la nova temporada motivades per estar una vegada més a les posicions privilegiades.
L'equip, però, compta amb el handicap d'haver perdut tres jugadores molt importants. La central Mònica, la mitjapunta Jasmina i la davantera Noèlia. Baixes que s'han suplit amb jugadores de nivell però que requereixen cert temps d'adaptació.
Per això, i per alliberar de pressió les jugadores, el tècnic, Tono, no vol fixar l'ascens com l'objectiu per aquesta temporada.


Tono

Vull arribar a les darreras 5 jornades entre les 5 primeres classificades


Aquest cap de setmana també debuten a casa els altres dos equips del club, l'Infantil-aleví de 2ª Divisió, i el Cadet-Juvenil, format aquest any.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.