Golejada per començar


  • Comparteix:

El Sant Cugat Esport femení s'estrena amb victòria per 0 gols a 6 a camp del Montornès Nord. La propera jornada les vermell-i-negres reben el Sussanenc.

Fàcil i contundent. El Sant Cugat Esport femení convenç en el seu primer partit de lliga, oferint un recital ofensiu en un partit que es va convertir en un 'atac i gol', i on el rival no va xutar ni un sol cop. L'entrenador de l'equip, Tono, està molt satisfet amb el treball de les noies malgrat que reconeix que és un resultat sense molta transcendència contra un equip nou dins de la categoria.

Tono

Defensivament, no vam tenir feina. Ofensivament, es podien haver marcat 20.


Tot i que encara és molt aviat, les santcugatenques ocupen el capdamunt de la taula amb l'objectiu de quedar entre les cinc primeres al final de temporada. Enguany han començat amb una victòria que dóna tranquil·litat, però són conscients que el partit contra el Sussanenc no serà tan fàcil. El proper cap de setmana, doncs, esperen veure el nivell real de l'equip.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.